دکوراسیون نئوکلاسیک

شرکت نماسبز - طراحی و اجرای دکوراسیون نئوکلاسیک

دکوراسیون نئوکلاسیک (Neoclassical Interior Style)

معماری نئوکلاسیک حدوداً از نیمه دوم قرن هجدهم تا نیمه دوم قرن نوزدهم میلادی در اروپا رواج داشت در سبک معماری نئوکلاسیسم در خالص‌ترین شکل از عصر کلاسیک، اصول ویتروویوسی و معمار ایتالیایی آندریا پالادیو الهام گرفته شده‌است. در معماری نئوکلاسیک برای هر کدام از قسمت‌های مختلف ساختمان شخصیت جداگانه‌ای در نظر گرفته می شود. این سبک هم در جزییاتش به عنوان واکنشی در برابر تزیینات سبک روکوکو و هم در فرمول معماریش به عنوان نتیجه سنتی‌سازی ویژگی‌های باروک پسین تجلی می‌یابد. امروزه معماری نئوکلاسیک در بناهای معاصر به عنوان معماری کلاسیک جدید شناخته می‌شود. اولین سبک معماری غربی در زمان سلطنت ناصرالدین شاه به سبب سفرهای مکرر وی به فرنگ در نیمه دوم قرن نوزدهم میلادی به عنوان نمادی از تجدد وارد ایران شد و معماری ایران را تحت تأثیر خود قرار داد.

شرکت دکوراسیون داخلی نماسبز یکی از پیشگامان طراحی و اجرای سبک نئوکلاسیک (Neoclassical Style) بوده و دارای رزومه ای قوی در این مبحث می باشد. جهت مشاوره، بازدید، طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی به سبک نئو کلاسیک لطفا با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید.

معماری نئوکلاسیک همچون معماری پست مدرن به گذشته توجه داشته، ولی اختلافی عمده بین این دو دیدگاه نسبت به تاریخ وجود دارد. معماری پست مدرن در پی هویت انسان است و تاریخ هر قوم و ملتی از نظر آن به عنوان بخشی از هویت آن ملت تلقی می شود. لذا معماری پست مدرن، تاریخ فرهنگی و نیز دستور زبان معماری هر قومی را در معماری خود در هر منطقه نمایش می دهد. منتها این نمایش به صورت تقلید از موارد فوق نیست، بلکه آنچه که به هویت یک ملت مربوط است در ساختمان های پست مدرن تداعی شده و بر اساس شرایط زمانی و مکانی به صورت جدید و امروزی شده ظاهر می شود. لذا معماران پست مدرن در تغییر دادن تناسبات، رنگ ها و عملکردهای نمادهای تاریخی به خود تردید راه نمی دهند.

بدون شک این معماری به صورت الگویی بدون نقص در تمامی اعصار برای بینش ها و تفکرات کاملاً متفاوت، از دموکراسی گرفته تا فاشیسم و سوسیالیسم، مورد توجه بوده و از آن تقلید شده است. ساختمان های ساخته شده به این سبک نیز کاملاً متنوع می باشند. از معابد نماد پرست تا کلیساهای عظیم، خانه ها و قصرهای باشکوه، پارلمان ها و نهاد های حکومتی، بانک ها، بیمارستان ها، پاساژها، موزه ها، پایانه های مسافری قطار و مترو و بسیاری از ساختمان های دیگر در طی دوره های مختلف به این سبک ساخته شده است. معماران نئوکلاسیک همچون معماران پست مدرن به گذشته توجه دارند، ولی اختلافی عمده بین این دو دیدگاه نسبت به تاریخ وجود دارد.

سبک نئوکلاسیک هم در جزییاتش به عنوان واکنشی در برابر تزیینات سبک روکوکو و هم در فرمول معماریش به عنوان نتیجه سنتی‌سازی ویژگی‌های باروک پسین تجلی می‌یابد. امروزه معماری نئو کلاسیک در بناهای معاصر به عنوان معماری کلاسیک جدید شناخته می‌شود.

اولین سبک معماری غربی در زمان سلطنت ناصرالدین شاه به سبب سفرهای مکرر وی به فرنگ در نیمه دوم قرن نوزدهم میلادی به عنوان نمادی از تجدد وارد ایران شد و معماری ایران را تحت تأثیر خود قرار داد. اگر بخواهیم نئوکلاسیک را در یک جمله تعریف کنیم می‌توان عنوان کرد : نئوکلاسیک، پوسته‌ای کلاسیک بر روی امکانات مدرن است.

ویژگی های سبک معماری نئوکلاسیک :

– پیاده کردن طرح ها و نمادهای معماری کلاسیک برای عملکرد های معاصر
– ایجاد امکانات جدید و مدرن در داخل بنا.
– رعایت تناسبات هندسی کلاسیک در طرح بنا.
– به کارگیری مصالح سنتی مانند سنگ، آجر، و چوب.

همانطور که در ویژگی های این سبک معماری می بینید با استفاده از مصالح سنتی مانند سنگ و آجر و چوب و استفاده از تناسبات هندسی کلاسیک بناهایی با این سبک شکل می گیرند.

شرکت دکوراسیون داخلی نماسبز - طراح و مجری دکوراسیون داخلی منزل، اداری و تجاری

شرکت ایده پردازان نما سبز با تكيه بر اصول و مبانى مهندسى ، معمارى و تجربه ، تداعى گر ذهن و سليقه شما بوده و به روياهايتان واقعيت مى بخشد . هنر ما خلق طرح و زيبايى در رويا و انطباق آن با سلايق شماست و تخصص ما اجراى همان روياها در محيط و فضاى ساختمان است.

نمونه پروژ های انجام شده در دکوراسیون نئوکلاسیک